Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2012

Sabem quin és el camí!

Sabem quin és el nostre destí, però ens queda molt camí per arribar-hi. Segurament anirem lents, segurament trobarem molts entrebancs, però hem de continuar el camí per assolir els nostres proposits. Foto de: EVP. 2011 Des de l' Assemblea Nacional Catalana  es pot seguir aquest camí i aconseguir allò que fa anys que volem, la Independència.

Un negre amb un saxo!!

Dibuix de: EVP. 2011 Diuen que dibuixar un negre amb un saxo és un clixé, potser és per culpa del meravellós llibre de Ferran Torrent "Un negre amb un saxo". En tot cas... conec saxofonistes blancs i negres... però com que el meu saxofonista per exel·lència és Charlie Parker... ...aquest dibuix va per ell!!!

El Monstre Verd (els 5 capítols)

Us deixo els cinc capítols del Monstre Verd, la primera sèrie d'animació feta amb un programa molt "cutre". La història ens parla d'un extraterrestre que ve a Catalunya i es troba amb un català ben peculiar.

Recol·lecció feta!!!

Una mica amb retard, però aquí està, les fotografies de la recol·lecció i envasat de mel del 2011. Finalment vam recollir la mel, i no, no ens va picar cap abella, en aquest sentit es van comportar i van deixar que els hi robés es seu preuat aliment... ...tot i que ens van seguir fins el lloc d'extracció, dificultant-nos la feina per la por a una venjança. Finalment, però ens vam haver de treure el vestit per no passar tanta calor, tot i el risc que això comportava... Una vegada extreta la mel i dipositada en un madurador per eliminar les impureses que es podien haver colat i esperat unes 20 dies, vam envasar la mel en pots preparats per a sucar-hi pa!! Doncs bé, fins aquí la recol·lecció i envasat de la mel 2011!!!