Passa al contingut principal

Eleccions al parlament de Catalunya 21 de desembre de 2017

S'acosta el 21 de desembre, ja tenim les eleccions a tocar. I com sempre que hi ha eleccions, tots els mitjans de comunicació emeten les seves enquestes. I també com sempre, totes les enquestes rebelen resultats diferents. Ens uns guanyen els blancs, en altres guanyen els negres... depen del mitjà que ho publiqui i de les intencions que tinguin... aquí una mostra:

Enquesta de novembre del Periódico

Enquesta de novembre del diari ABC

De moment, veiem com el Periódico i el diari ABC han publicat les seves. El Periódico dona com a guanyador el bloc independentista, tot i que li otorga un marge molt petit. Mentre que el diari ABC preveu una davallada de les forces independentistes i un augment del partit d'Inés Arrimadas.

Segons el meu punt de vista, aquestes dos enquestes, publicades al mateix moment, van de la mà en mala intenció. Per un costat el Periódico intenta motivar el vot unionista per acabar de tombar l'independentisme. Per l'altra el diari ABC diu que els unionistes guanyen per pels, el que fa que donin la victòria com a possible.

Sigui com sigui, no podem fer gens de cas de les enquestes. I menys de les enquestes de diaris unionistes, ja que només tenen l'objectiu de intervenir en les eleccions.

A l'hora de la veritat, la realitat sempre és diferent al que diuen els mitjans de comunicació de l'Estado.

Confiem en la victòria del nostre poble. Anem a votar en massa sabent que guanyarem i que som imparables!

Comentaris