Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2017

Frase feta per desbaratar plans

Torno a ser amb vosaltres companys!!! Porto setmanes inentant aparèixer en un post i no hi ha manera. Entre en Rebel, l'Inalfabet i l'Alcinator no em deixen fer cap intervenció!! I això que jo sóc l'estrella d'aques bloc!! Però avui no em treuran protagonisme. Avui torno per presentar-vos un nou vídeo sobre frases fetes. El destí o la casualitat han volgut, que la frase feta d'aquest vídeo sigui justament la que serveix per definir el que m'han estat fent durant aquestes setmanes. AIXAFAR LA GUITARRA Com molt bé debeu saber, aixafar la guitarra (a algú) significa desbaratar-li els plans, els propósits, etc. Espero que us agradi!!!

Presentació del canal: eduvila2

Hola de nou piltrafes!!! Avui estic de bon humor!! Per què estic de bon humor??? Doncs perque sóc el protagonista principal del darrer vídeo penjat al canal de Youtube eduvila2 . Cada vegada que algún perdut entri per pimera vegada al canal, li apareixerà el meu vídeo per alertar-lo de que NO ENTRI al canal!!! hahahaha Youtube!! No és que tingui un diàleg massa llarg, però surto presentant a la meva manera i amb total llibertat. M'agrada fer la guitza a tots aquells pallassos que fan coses rares. Jo a la meva i a molestar que és el que millor faig!! Bé, doncs no us vull fer esperar més!!! Mireu el vídeo i gaudiu de la meva gran actuació!!!

Diferents links o altrament dits enllaços

Senyorets de pa sucat amb oli d'oliva arbequina verge extra!!!!! Faig una breu aparició per linkejar!!! (enllaçar) les pàgines web de  Google +  i   Youtube  de l'eduvila2. En elles, juntament amb aquest bloc, hi trobareu totes les publicacions que anem fent tots plegats. Per especificar-vos una mica més, al Youtube únicament hi trobareu vídeos. Al Google + hi trobareu els mateixos vídeos, però separats en col·leccions i ocasionalment també hi poden aparèixer altres publicacions. Finalment, en aquest bloc hi trobareu comentaris i presentacions de les diferents publicacions que van apareixent a Youtube. També hi trobareu comentaris polítics, opinions, etc. Però com que últimament a l'equip de redacció li fa una mica de mandra escriure, només fem aparicions ocasionals per enllaçar vídeos del Youtube. Bé, me'n torno a jugar al Zelda, que tinc un vici!!!!!

Refrany sobre mussols enfadats

Hola ulls observadors de lletres!!! Torno a ser aquí per presentar-vos un nou vídeo!!! Aquesta vegada es tracta d'un refrany català moooolt antic sobre un dels animals més misteriosos de Catalunya. El Mussol!! Sí, aquell animal solitari, nocturn, repinyaire i esquerp. Mai us heu posat a pensar perquè són com són els mussols?? Potser si visquessin de dia serien més simpàtics!! Necessitarien ulleres de sol, però els faria uns animals molonguis!! Bé, us deixo amb el vídeo sobre el refrany d'avui: Perquè no es tracta amb el sol, fa mala cara el mussol Gaudiu-lo!!!!!!

Guerra de Calculadores

Salutacions companys!!! El meu nom és Alcinator, sóc el nou tertulià d'aquest bloc. M'incorporo a l'equip que ja formen la Revifalla, la Mamella, en Rebel i l'Inalfabet. M'han contractat per presentar-vos els diferents vídeos que es van penjant des del Youtube. Veureu que sóc molt peculiar, tot i que de moment no ho podreu veure massa perquè al començament sóc molt tímid.  Avui, per començar la meva nova feina, us presento un nou vídeo de Màgia amb calculadores. El vídeo es titula Guerra de Calculadores. Hi podreu veure com amb un seguit d'operacions matemàtiques dos adversaris aconseguiran descobrir el número que ha pensat l'altrae sense que ni l'un ni l'altre se'l diguin en cap moment. No se si m'he explicat massa bé... estic molt nerviós!!! Bé, però no liar-la massa més, us deixo amb el vídeo. Espero que us agradi!!! Fins aviat!!!!!!!

De mica en mica s'omple la pica

Hola xiquets!! avui us voldria presentar un nou vídeo que hem penjat al Youtube. En aquesta ocasió parlarem de un dels refranys més coneguts i utilitzat en llengua catalana: De mica en mica s'omple la pica Aquesta frase s'utilitza quan volem expresar que per aconseguir els objectius que ens proposem hem de ser constants i tenir molta paciència, i encara que ens sembli que anem molt lents, cada pas que fem és de vital importància. Us avanço que aquest vídeo és molt avorrit!! haureu de tenir molta paciència per veure'l, però creiem que era necessari penjar-lo tal i com s'ha penjat. La cultura no sempre ha de ser divertida!! hehe De totes maneres espero que us agradi molt!! Salutacions!!